Data Manager It Jobopslag Stock WEB

Datamanager og AI-ekspert søges

Er du god til at håndtere store datamængder? Og har du nemt ved at finde mønstre, når datamængderne er komplekse? 

Elsass Fonden søger en ny kollega, der kan hjælpe os med håndtering og analyse af data. Fonden arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med cerebral parese (CP) og deres pårørende. Det gør vi over en bred kam – fra forskning og formidling af viden til udvikling af aktivitetstilbud samt direkte støtte til institutioner, foreninger og den enkelte.

Vores ny datamanager og AI-ekspert bliver tilknyttet afdelingen Forskning & Udvikling, der er en tværfaglig forskningsgruppe. I forskningsgruppen arbejder vi projektorienteret inden for neurovidenskab og neurofysiologi med fokus på mennesker, der lever med CP.

Vi arbejder med ikke-invasive humanforsøg, som bl.a. omfatter bevægelsesanalyse, EMG, EEG, ultralyd og MR. Derudover undersøger og udvikler vi nye teknologier, der øger mulighederne for deltagelse og aktivitet for vores målgruppe med CP - som fx teknologi til spædbørn og større børn, der kan anvendes i eget hjem.

Mange af vores projekter er længerevarende og omfatter gennemgående opfølgning. Alt dette foregår i tæt samarbejde med nationale og internationale forskningsgrupper og institutioner, heriblandt Københavns Universitet.

Arbejdsopgaver

Som Elsass Fondens datamanager vil dine arbejdsopgaver tage udgangspunkt i indsamling, strukturering og analyse af data.

Du vil også skulle stå for opsætning, drift og vedligeholdelse af en intern database, der gør det muligt dels at udføre longitudinelle studier, dels at koble data til internationale databaser. Hertil kommer eksplorative studier, som anvender metoder indenfor machine learning, der gør det muligt at finde mønstre i den indsamlede datamængde.

Du vil også skulle varetage mere overordnede opgaver såsom:

 • Formidling af forskningsresultater via videnskabelige tidsskrifter samt Elsass Fondens kommunikationskanaler i samarbejde med vores kommunikationsafdeling.
 • Bistå kolleger ift. sikker dataopbevaring.
 • Udvikle hardware og softwaresystemer til opsamling af data i og uden for laboratoriemiljøet samt supportere kollegerne heri.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en teknisk baggrund indenfor datascience, matematik, statistik eller lign.
 • Har erfaring med analyse af big data og forståelse for flere af følgende datatyper: EMG, EEG, eyetracking, bevægelsesdata (f.eks. fra MotionCapture eller IMU’er).
 • Kan opsætte og træne neurale netværk.
 • Har erfaring med ét af (gerne flere) programmeringssprog/statistikprogrammer såsom: C++, Python, Matlab, R.
 • Er ihærdig, imødekommende, idégenerende og ikke bange for at udfordre dig selv med nye opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et spændende arbejde med en høj grad af selvstændighed og udviklingsmuligheder
 • Et engageret og tæt samarbejdende team
 • En social arbejdsplads med høj grad af interaktion mellem afdelinger
 • Gode arbejdsforhold i smukke fysiske rammer – og for en meningsfuld sag
 • Mulighed for fleksible arbejdstider

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer om ugen i gennemsnit, men i perioder kan der være behov for færre eller flere timer.

Yderligere oplysninger

Ved spørgsmål til stillingen (inden uge 30) kontaktes forskningsmedarbejder Mikkel Justiniano på tlf. 20 97 56 39 eller mdol@elsassfonden.dk.

Ansøgningsfrist

Mandag d. 31. juli 2023 kl. 9.00. Send din ansøgning med CV og evt. bilag (i én samlet pdf-fil) til job@elsassfonden.dk

Samtaler finder sted torsdag d. 17. og fredag d. 18. august hos Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund.

Læs også...

Panum 5 (1)

Forskning og udvikling

Elsass Fondens forskning er forankret i diagnosen cerebral parese. Den danner fundament for alle vores indsatser. Og vi har mange forskellige projekter i gang.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›